Lisboa

Monday arriba a Lisboa, submergint-se en el vibrant auge empresarial que caracteritza aquesta ciutat. Descobreix el teu nou espai de treball amb vistes excepcionals a la Plaça Marqués de Pombal, convertint cada dia laboral en una experiència única!
Marqués de Pombal Propera Obertura -

Marqués de Pombal
Propera Obertura

Pombal, el nucli del dinamisme empresarial a Lisboa, el cor de la innovació i els negocis a la ciutat. Un edifici totalment preparat amb espais de treball, facilitats i totes les eines per al desenvolupament de la teva empresa.

Més info

Estàs interessat?

  Tria el teu Monday (Tants com vulguis!)

  Tria el teu pla

  En enviar aquesta sol·licitud, accepto els Termes i Condicions i la Política de Privacitat.

  El teu espai de coworking i Serviced Office

  Revoluciona la teva manera de treballar amb les nostres oficines totalment equipades, dissenyades exclusivament per a equips grans. Descobreix un entorn de treball inspirador i eficient que potenciarà el rendiment del teu equip.

  Per què triar els nostres espais de coworking?

  Explora els nostres espais estratègics, pensats perquè et moguis i treballis des d’on vulguis. La comoditat, la comunitat i els serveis dels nostres centres estan dissenyats perquè tu i el teu equip pugueu donar el millor de vosaltres!

  ¿En quin horari puc accedir a Monday?

  Tots els nostres centres estan disponibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per oferir la màxima flexibilitat i autonomia en el teu dia a dia. A més, durant aquest horari, tens accés al gimnàs, les sales de reunions i les terrasses.

  Sí, a Monday oferim diversos plans, incloent les nostres Serviced Offices, que són oficines totalment equipades, moblades amb mobiliari ergonòmic, amb cantina pròpia, phone booths, sales de reunions… Pots arribar i començar a treballar immediatament, sense necessitat de realitzar cap inversió inicial.

  A Monday, oferim flexibilitat en l’espai d’oficines per assegurar-nos que el creixement constant del teu equip no sigui un obstacle. Disposem d’oficines que van des d’espais per a 1 fins a 100 persones.

  Clar que sí! En les nostres Sales de Reunions i espais per a esdeveniments, pots planificar des de petites reunions amb un coffee break fins a esdeveniments corporatius a gran escala. Oferim una varietat d’opcions, com terrasses al centre de la ciutat, llocs amb impressionants vistes al mar, sales tancades per a conferències o xerrades, i un auditori amb capacitat per a 100 persones, entre d’altres. T’elaborarem una proposta ad hoc 360º amb tots els serveis que siguin necessaris: catering, so, música…

  Absolutament! En la teva quota mensual, ens assegurem que tinguis tot l’essencial per treballar de manera eficient. L’electricitat, l’accés a internet d’alta velocitat i els serveis de neteja estan tots inclosos en el teu pla. Volem que et centris en la teva feina sense preocupar-te pels detalls, així que ens ocupem de garantir que tinguis tot el necessari per aprofitar al màxim la teva experiència a Monday.

  En el nostre enfocament, la flexibilitat és clau. Adaptem els nostres contractes segons les teves necessitats temporals per satisfer les necessitats de la teva empresa i el moment en què et trobis. Oferim plans a mida per adaptar-nos a les teves circumstàncies particulars.

  Monday Lovers