Corp. by Monday

Si necessites un espai fet a mida per a la teva empresa, des d’una planta fins a un edifici sencer, el nostre equip pot fer-ho realitat.

Aplicant el know-how de Monday en disseny, configuració i operació d’espais de treball, creem la seu que imagines sense que hagis de preocupar-te de res.

L’era de l’espai flexible

A mesura que entra al mercat laboral la generació mil·lennial, evolucionen les necessitats dels treballadors i les empreses. Poder gaudir de còmodes espais comuns, instal·lacions esportives i enormes terrasses s’ha convertit en una prioritat per al treballador i un factor clau en la retenció. A més, el canviant mercat laboral fuig del model tradicional de lloguers a llarg termini i valora la flexibilitat dels contractes a mitjà termini.

Trazado 199

Sourcing

Investiguem el mercat immobiliari.

T’oferim les millors ofertes i assumim els riscos dels contractes a llarg termini i la inversió de capital.

Trazado 200

Development

Transformem l’edifici.

Amb sales de reunions de disseny intel·ligent, cabines telefòniques i molt més, tot basat en les nostres dades d’usuari.

Trazado 201

Management

Gestionem les operacions

Ens encarreguem de tot, des del servei de recepció fins a l’aigua de fruites fresques, passant pels serveis i seguretat per als esdeveniments dels empleats.

A mida

Aportem tot el nostre coneixement perquè puguis decidir el millor per al teu equip. Preferiu un espai diàfan o compartimentat? Necessiteu moltes sales de reunions? Teniu requisits d’IT concrets? Ens asseiem amb tu per definir les teves necessitats i dur a terme el teu projecte.

Clau en mà

No hauràs de preocupar-te de la inversió inicial, la gestió de les obres o la elecció de proveïdors. Ens encarreguem de tot perquè et centris en fer créixer el teu negoci i gaudir de l’espai amb el teu equip.

Flexible

Tindràs accés a la xarxa Monday, podent accedir a tots els nostres espais a les diferents ciutats. També als nostres esdeveniments i classes esportives. I si necessites més espai, no et preocupis: podràs créixer amb nosaltres.