1De 2 a 6De 6 a 20De 20 a 100Més de 100


  TibidaboDiagonalBarcelonetaPau ClarisArrobaRíoChamberíGran Vía MadridMuelle UnoEscaldes Andorra  En enviar aquesta sol·licitud, accepto els Termes i Condicions i la Política de Privacitat.

  Chamberí

  Santa Engracia 23,
  28010 Madrid

  1. Hiperconnectat

  Literalment a dos passos de tot. Dels restaurants de moda, de la Castellana, del Metro, dels bars de Malasaña, d’aquell cafè que tant t’agrada i, per descomptat, de casa teva. És un luxe estar al centre.

  2. Corporatiu

  Privacitat, sales de reunions completament equipades i mil i una cabines per a trucades. Qui va dir que la flexibilitat no era per a grans empreses?

  3. Gimnàs

  Equipat amb tot el que necessites per començar el dia amb un entrenament complet. Gaudeix d’una classe dirigida cada dia.

  Plans

  Hot Desk

  Per a tots aquells que sembla que estiguin en més d’un lloc al mateix temps. Gaudeixes d’un espai compartit, ampli i ergonòmic. Això sí, recorda de recollir totes les teves coses abans de tornar a casa : )

  Des de

  199€

  al mes (IVA no inclòs)

  Fixed Desk

  Autònoms, petites empreses o treballadors independents que necessiten treballar en un espai dinàmic i en companyia d’altres persones. Nosaltres guardarem les teves pertinences mentre tu no hi siguis.

  Des de

  349€

  al mes (IVA no inclòs)

  Oficina Privada

  La solució per a aquells que necessiten un major grau de privacitat i els agrada estar al seu aire. Des d’oficines individuals fins a plantes senceres per a grans empreses.

  Des de

  449€

  al mes (IVA no inclòs)

  Adreça

  Santa Engracia 23, 28010, Madrid

  (+34) 910 059 943

  Com arribar

  Bus

  Metro

  3, 7, 21, 37, 40

  Alonso Martínez (4,5,10)
  Iglesia (1)
  Bilbao (1,4)

  Bus 3, 7, 21, 37, 40
  Metro Alonso Martínez (4,5,10), Iglesia (1), Bilbao (1,4)

  Pensat per a empreses

  Creiem que quan la gent gaudeix anant al seu lloc de treball, els negocis prosperen. Els nostres membres ho noten en la satisfacció dels seus empleats, així com en la facilitat per trobar i retenir talent.

  Ens centrem en fer sentir a tot l’equip com a casa perquè us centreu en fer créixer el negoci (i no en comprar fruita o canviar una bombeta).

  Comunitat i esdeveniments

  Envoltat de gent interessant amb qui col·laborar professionalment, intercanviar idees o gaudir d’una cervesa. Simplement uneix-te quan t’apeteixi, nosaltres ens encarreguem que l’agenda estigui sempre plena.

  24/7

  Sempre benvingut. Tindràs accés a tots els nostres espais, a totes hores i tots els dies de l’any.

  Terrassa

  Gimnàs

  Vestidor i dutxes

  Cantina

  Wifi

  Impressora professional

  Sales de reunions

  Cabines telefòniques

  Salons i racons

  Zona gaming

  Aparcament disponible


   1De 2 a 6De 6 a 20De 20 a 100Més de 100


   TibidaboDiagonalBarcelonetaPau ClarisArrobaRíoChamberíGran Vía MadridMuelle UnoEscaldes Andorra   En enviar aquesta sol·licitud, accepto els Termes i Condicions i la Política de Privacitat.

   Monday Events

   La teva agenda d’esdeveniments amb els millors ponents, afterworks i classes esportives.
   Per gaudir-los amb els teus amics o conèixer gent interessant.