1De 2 a 6De 6 a 20De 20 a 100Més de 100


  TibidaboDiagonalBarcelonetaPau ClarisArrobaRíoChamberíGran Vía MadridMuelle UnoEscaldes Andorra  En enviar aquesta sol·licitud, accepto els Termes i Condicions i la Política de Privacitat.

  Gran Vía Madrid

  Gran Vía 4,
  28013 Madrid

  1. Ubicació

  Gran Via de Madrid, el centre neuràlgic empresarial al cor de la ciutat, amb oficines, serveis i tot el necessari pel creixement de la teva empresa en un ambient dinàmic i cosmopolita.

  2. Sala de ponències

  Modern i funcional espai de ponències. Equipat amb la última tecnologia i un ambient inspirador, és l’escenari perfecte per a conferències, xerrades i esdeveniments empresarials.

  3. Gimnàs i Terrassa

  Trobaràs tot l’equipament necessari per mantenir-te actiu, juntament amb una àmplia Terrassa, perquè puguis relaxar-te i recarregar energies. Tenim tot el que necessites per cuidar de tu en un sol lloc!

  Plans

  Hot Desk

  Per a tots aquells que sembla que estiguin en més d’un lloc al mateix temps. Gaudeixes d’un espai compartit, ampli i ergonòmic. Això sí, recorda de recollir totes les teves coses abans de tornar a casa : )

  Des de

  199€

  al mes (IVA no inclòs)

  Fixed Desk

  Autònoms, petites empreses o treballadors independents que necessiten treballar en un espai dinàmic i en companyia d’altres persones. Nosaltres guardarem les teves pertinences mentre tu no hi siguis.

  Des de

  349€

  al mes (IVA no inclòs)

  Oficina Privada

  La solució per a aquells que necessiten un major grau de privacitat i els agrada estar al seu aire. Des d’oficines individuals fins a plantes senceres per a grans empreses.

  Tarifa presales des de

  449€

  al mes (IVA no inclòs)

  Adreça

  Gran Vía 4,
  28013 Madrid

  +34 910 05 94 50
  (+34) 910 059 943

  Com arribar

  Bus

  Bicing

  Metro  Tren

  1,14, 146, 2, 20, 3, 46, 53, E1

  BiciMAD

  Estación Gran Vía (1, 5),
  Estación Banco de España y Sevilla (2)

  C4A, C7

  Bus C1, 3, 147, 001, 74
  Bicing BiciMAD
  Metro Estación Plaza España (3),  Estación Santo Domingo (2), Estación Callao (3, 5)

  Pensat per a empreses

  Creiem que quan la gent gaudeix anant al seu lloc de treball, els negocis prosperen. Els nostres membres ho noten en la satisfacció dels seus empleats, així com en la facilitat per trobar i retenir talent.

  Ens centrem en fer sentir a tot l’equip com a casa perquè us centreu en fer créixer el negoci (i no en comprar fruita o canviar una bombeta).

  Comunitat i esdeveniments

  Envoltat de gent interessant amb qui col·laborar professionalment, intercanviar idees o gaudir d’una cervesa. Simplement uneix-te quan t’apeteixi, nosaltres ens encarreguem que l’agenda estigui sempre plena.

  24/7

  Sempre benvingut. Tindràs accés a tots els nostres espais, a totes hores i tots els dies de l’any.

  Terrassa

  Gimnàs

  Vestidor i dutxes

  Cantina

  Wifi

  Impressora professional

  Sala de ponències

  Cabines telefòniques

  Salons i racons

  Zona gaming

  Aparcament disponible


   1De 2 a 6De 6 a 20De 20 a 100Més de 100


   TibidaboDiagonalBarcelonetaPau ClarisArrobaRíoChamberíGran Vía MadridMuelle UnoEscaldes Andorra   En enviar aquesta sol·licitud, accepto els Termes i Condicions i la Política de Privacitat.

   Monday Events

   La teva agenda d’esdeveniments amb els millors ponents, afterworks i classes esportives.
   Per gaudir-los amb els teus amics o conèixer gent interessant.