Corp. by Monday

Si necessites un espai fet a mida per a la teva empresa, des d’una planta fins a un edifici sencer, el nostre equip pot fer-ho realitat.

Aplicant el know-how de Monday en disseny, configuració i operació d’espais de treball, creem la seu que imagines sense que hagis de preocupar-te de res.

L’era de l’espai flexible

A mesura que entra al mercat laboral la generació mil·lennial, evolucionen les necessitats dels treballadors i les empreses. Poder gaudir de còmodes espais comuns, instal·lacions esportives i enormes terrasses s’ha convertit en una prioritat per al treballador i un factor clau en la retenció. A més, el canviant mercat laboral fuig del model tradicional de lloguers a llarg termini i valora la flexibilitat dels contractes a mitjà termini.

Ens posarem en contacte de seguida


  En enviar aquesta sol·licitud, accepto els Termes i Condicions i la Política de Privacitat.

  A mida

  Clau en mà

  Flexible

  A mida

  Aportem tot el nostre coneixement perquè puguis decidir el millor per al teu equip. Preferiu un espai diàfan o compartimentat? Necessiteu moltes sales de reunions? Teniu requisits d’IT concrets? Ens asseiem amb tu per definir les teves necessitats i dur a terme el teu projecte.

  A mida

  Clau en mà

  Flexible

  A mida

  Clau en mà

  Flexible

  Clau en mà

  No hauràs de preocupar-te de la inversió inicial, la gestió de les obres o la elecció de proveïdors. Ens encarreguem de tot perquè et centris en fer créixer el teu negoci i gaudir de l’espai amb el teu equip.

  A mida

  Clau en mà

  Flexible

  A mida

  Clau en mà

  Flexible

  Flexible

  Tindràs accés a la xarxa Monday, podent accedir a tots els nostres espais a les diferents ciutats. També als nostres esdeveniments i classes esportives. I si necessites més espai, no et preocupis: podràs créixer amb nosaltres.

  A mida

  Clau en mà

  Flexible