Política de privacitat

Darrera actualització: Gener 2021.

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

MONDAY BY URBANIA, S.L., com a Responsable del Tractament, l’informa que, segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del 27 d’abril, (RGPD) i la L.O. 3/2018, del 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), tractarem les seves dades tal com reflectim en la present Política de Privacitat.

En aquesta Política de Privacitat describim com recopilem les seves dades personals i per què les recopilem, què fem amb elles, amb qui les compartim, com les protegim i les seves opcions en quant al tractament de les seves dades personals.

Aquesta Política s’aplica al tractament de les seves dades personals recopilades per l’empresa per a la prestació dels seus serveis. Si accepta les mesures d’aquesta Política, accepta que tractem les seves dades personals com s’estableix en aquesta Política.

2. CONTACTE

Denominació social: MONDAY BY URBANIA, S.L.
Nom comercial: MONDAY WORKING SPACES
CIF: B88022298
Domicili: CALLE VELÁZQUEZ, 10, 2ª PLANTA, 28001, MADRID
e-mail: welcome@mymonday.es

 
3. PRINCIPIS CLAU

Sempre hem estat compromesos a prestar els nostres serveis amb el més alt grau de qualitat, la qual cosa inclou tractar les seves dades amb seguretat i transparència. Els nostres principis són:

  • Legalitat: Només recollirem les seves Dades personals per a fins específics, explícits i legítims.
  • Minimització de dades: Limitem la recollida de dades de caràcter personal al que és estrictament rellevant i necessari per als fins per als quals s’han recopilat.
  • Limitació de la Finalitat: Només recollirem les seves dades personals per als fins declarats i només segons els seus desitjos.
  • Precisió: Mantindrem les seves dades personals exactes i actualitzades.
  • Seguretat de les Dades: Apliquem les mesures tècniques i organitzatives adequades i proporcionals als riscos per garantir que les seves dades no pateixin danys, com ara divulgació o accés no autoritzat, la destrucció accidental o il·lícita o la seva pèrdua accidental o alteració i qualsevol altra forma de tractament il·lícit.
  • Accés i Rectificació: Disposem de mitjans perquè accedeixi o rectifiqui les seves dades quan ho consideri oportú.
  • Conservació: Conservem les seves dades personals de manera legal i apropiada i només mentre sigui necessari per als fins per als quals s’han recopilat.
  • Les transferències internacionals: quan es doni el cas que les seves dades hagin de ser transferides fora de la UE/EEE se’n protegiran adequadament.
  • Tercers: L’accés i la transferència de dades personals a tercers es duen a terme d’acord amb les lleis i reglaments aplicables i amb les garanties contractuals adequades.
  • Marketing Directe i cookies: Complim amb la legislació aplicable en matèria de publicitat i cookies.

4. RECOLLIDA I TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS
Els tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar són:

  • Dades de caràcter identificatiu.

També recopilem de forma automàtica dades sobre la seva visita al nostre lloc web segons es descriu en la política de cookies.

Sempre que sol·licitem les seves Dades personals, l’informarem amb claredat de quines dades personals recopilem i amb quin fi. En general, recopilem i tractem les seves dades personals amb el propòsit de:

  • Proporcionar informació, serveis, productes, informació rellevant i novetats en el sector.
  • Enviament de comunicacions.

5. LEGITIMITAT

D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les seves dades personals podran tractar-se sempre que:

  • Nos ha donat el seu consentiment als efectes del tractament. Per descomptat, podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
  • Per requeriment legal.
  • Per existir un interès legítim que no es vegi minvat pels seus drets de privacitat, com per exemple l’enviament d’informació comercial bé per subscripció a la nostra newsletter o per la seva condició de client.
  • Per ser necessària per a la prestació d’un dels nostres serveis mitjançant relació contractual entre vostè i nosaltres.

6. COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb MONDAY BY URBANIA, S.L. per a la prestació dels diversos serveis en qualitat d’Encarregats del Tractament. L’empresa no realitzarà cap cessió, llevat per obligació legal.

7. ELS SEUS DRETS

En relació amb la recollida i tractament de les seves dades personals, pot posar-se en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per a:

  • Accedir a les seves dades personals i a qualsevol altra informació indicada a l’Article 15.1 del RGPD.
  • Rectificar les seves dades personals que siguin inexactes o estiguin incompletes d’acord amb l’Article 16 del RGPD.
  • Suprimir les seves dades personals d’acord amb l’Article 17 del RGPD.
  • Limitar el tractament de les seves dades personals d’acord amb l’Article 18 del RGPD.
  • Solicitar la portabilitat de les seves dades d’acord amb l’Article 20 del RGPD.
  • Oposar-se al tractament de les seves dades personals d’acord amb l’article 21 del RGPD.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Pot exercir aquests drets enviant comunicació, motivada i acreditada, a welcome@mymonday.es

També té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control competent (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

8. INFORMACIÓ LEGAL
Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta Política està sotmesa a revisions periòdiques i l’empresa pot modificar-la en qualsevol moment. Quan això ocorri, li avisarem de qualsevol canvi i li demanarem que torni a llegir la versió més recent de la nostra Política i que confirmi la seva acceptació.