Monday is a State of Mind

The future of work

La manera de treballar està canviant. L’oficina es transforma en un punt de trobada i volem poder connectar-nos i treballar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. A Monday volem liderar aquesta transformació i ser pioners en la creació de nous models de lloc de treball, noves fórmules d’oficina i nous punts de trobada per als treballadors.

Partners

Volem créixer junts. Ens adaptem a les necessitats dels nostres membres i recorrem el viatge junts. No esperis que et tractem com un client, estem junts en això!

Detail oriented

Posem cura i afecte en cuidar cada detall perquè et sentis a gust i com a casa. Busquem sorprendre i ens encanta que ens sorprenguin.

No bullshit

Ens agraden les coses clares, sense mitges tintes ni sorpreses a mig camí. Volem ser transparents i directes amb tots els que ens envolten.

Forward thinking

Sempre pensem en el futur per anticipar el que vindrà. Ens sentim còmodes fent grans plans i treballant perquè es compleixin.

The comfort zone

Creem espais perquè et sentis com a casa. Acomoda’t i dedica’t a fer allò que estimes. Nosaltres ens encarreguem que res et pari i puguis treure el millor de tu. El món està ple de gurus que et convidaran a sortir de la teva zona de confort. És perquè no han estat a Monday.

Want to join the team?​

Si vols formar part d’un projecte que té com a objectiu transformar la forma com treballem, no ho dubtis: Aplica a la posició que millor s’adapti al teu perfil o simplement envia’ns el teu CV.